JorgObe


JorgObe er en av ansikts maskene jeg bruker en del og den vil jeg virkelig anbefale dere. Det er en peel of mask som er enkel å bruke og tar ikke lang tid heller. Jeg føler jeg har fått glatt og mykere hud av den. Den fjerner hudormer og døde hudceller. Jeg har sett forandringer og er utrolig fornøyd med denne masken og vil virkelig anbefale den, den koster en del men er verdt pengene. Du finner den på de fleste sminkebutikker som vita.

Åssen ansiktsmaske bruker du?
-Anna GilbergMorgengry


Hei da var jeg endelig hjemme fra skolen etter å hatt matte tentamen som ikke akkurat gikk som jeg hadde ventet, men jaja får håpe på stå karakter når jeg ikke er den beste i matte. Nå sitter jeg bare å slapper av ute på verandaen og venter på at klokka skal bli fire, for da skal jeg ta toget til Stange for å se flotte Gry ha forestilling, gleder meg masse. Jeg tok noen bildet av dagens outfit siden jeg ikke har så mye annet å gjøre. Tenkte å ta med meg kamera til stange men for se om jeg orker å bære på det. 


Sko|Urban   Bukse|Dr.denim   Topp|Hm    Jakke|UFF    Solbriller|Bikbok

-Anna Gilberg

 

Pakke i posten


Endelig kom bikini nummer to i posten, den passet perfekt og hadde en utrolig kul farge, den var ikke akkurat sånn som på bildet men jeg er fornøyd. Den er jo fra ebay så kan ikke alltid forvente akkurat det du ser på bildet. Jeg prøvde å få den på meg men de var utrolig vanskelig med alle trådene som var bak så jeg ga opp, for heller ta noen bilder i Spania og Frankrike til sommeren. Nå kommer snart Nikolai og da skal vi grille og kose oss ute i det fine været, er jo nesten sommer jo!!

hva synes du?

-Anna Gilberg

Scooter


Hei i går kjøpte jeg meg scooter og kan vel si jeg er veldig fornøyd, jeg fikk den for kun titusen og det er en god pris til å være Derbi sonar. Den er nesten helt ny og har kun blitt kjørt 600km. Gleder meg masse til å prøve den senere idag, fikk lappen for et halvt år siden som da er en god stund siden, så får håpe jeg ikke har glemt alle regler ogsånn hehe..

♥Hva synes du?♥

-Anna Gilberg

 

Helgen i bilder


Som dere sikkert har skjønt har jeg ikke hatt tid til å blogge, og har ikke akkurat hatt lysten til å ta fram pcn og skrive et blogg innlegg når det er så fint vær ute. På fredag ble jeg 17 år, sweet seventeen. Å bli sytten er vel ikke egentlig så stort, man venter jo bare på å bli atten da alt er lovlig. Men jeg hadde en helt grei dag, skolen er jo ikke akkurat noe mer interessant når man har bursdag...Når jeg var ferdig på skolen dro jeg og spiste på Egon sammen men Nikolai som da var utrolig koslig, etter det dro vi til meg og bare slappet av å spiste kake.På lørdagen dro vi en tur på Ikea hvor jeg bare kjøpte noen små ting, vi var der ikke lenge før vi reiste videre til pappaen til Nikolai for å overnatte der, pappaen hans er der bare annen hver andre uke siden han jobber også i Frankrike, så var godt å se han igjen. Senere på kvelden dro vi på kino for å se "Fast & Furious 7" den var utrolig bra synes jeg da. 


Og søndagen bruke vi egentlig bare til å slappe av, kose oss i boblebadet med sushi.

-Anna Gilberg

Thursday inspo


Litt inspirasjon for denne utrolig kjedelige torsdagen, og jeg har heller ikke har noe å gjøre siden jeg er ferdig med prosjektet, så får vel prøve å lage en midlertidig header. 

Hvordan er torsdagen din?-Anna Gilberg

New babies


Endelig var nike air force mine, jeg har ønsket meg det så utroooolig lenge, dere aner ikke. Jeg har snakket om det så mye at jeg tror at vennene mine begynner å bli lei. Men i dag ble de mine og kan ikke beskrive hvor glad jeg er, jeg liker de så godt at jeg nesten vurderer å sove med de på. Jeg kjøpte ikke skoene helt selv kjæresten min spleiset med meg så herlig som han er, får ikke takket han nok. Jeg gleder meg masse til å bruke de, men jeg er den typen som liker å holde hvite sko hvite så skal prøve så godt jeg kan og ikke bruke de så mye ute i grus og søl og heller vente til nærmere sommer, noe som kommer til å bli vanskelig, så får vel bruke de inne..

Etter vi hadde kjøpt skoene tok vi oss en tur på opus kafe og koste oss med litt digg.


Hallo se på de, de er perfekte!!!

-Anna Gilberg

Favoritt profiler på instagram


Hei jeg vil vise dere noen inspirerende og utrolig fine instagram kontoer jeg følger. De legger ut bilder nesten hver dag som inspirerer meg mye, de gir tips og gode råd som har hjulpet meg. Vil anbefale å følge de hvis du er den type jenta som er litt hipster eller tar livet som det faller seg.

har du noen å anbefale?

-Anna Gilberg

Hybel pizza


Hei, da var snart helgen over, dessverre... har liksom ikke hatt tid eller noe å blogge om, siden jeg bare har gjort kjedelige ting som å jobbet og slappet av med Nikolai, men har jo kost meg uansett. Akkurat nå sitter vi som to bustetroll som nettopp har stått opp og koser oss med våres første hybel pizza. Vi har ikke akkurat noen store planer for dagen, vi tenkte å dra en tur å kjøpe is siden det er så fint vær, kan jo ikke sitte inne hele dagen.

Håper alle for en fin søndag

-Anna Gilberg

Tie dye


Må bare vise dere bikinien jeg bestilte meg fra ebay i går, for kun 88 kr. Den er jo bare helt herlige, gleder meg bare enda mer til sommeren nå.

Du finner den Her

-Anna Gilberg

BIGGER BADDER RADDER


Noe jeg bare må fortelle dere er at jeg skal på color me rad den 22. August med 6 herlige jenter, å herregud som jeg gleder meg. Er jo ingenting jeg elsker mer enn farger. For dere som er litt usikre og ikke vet hva det er, er det et løp hvor man løper, går, grabber, hopper  egentlig hva man vil i 5 km. Samtidig kaster alle masse forskjellige fargepulvere. Farge pulvere har ingen farlige stoffer i seg og er bare laget av rent mais mel. Løpet koster 329 kr og det er jo egentlig ikke så dyrt når du tenker på hva du får oppleve, og i tillegg går pengene til en god sak, så du støtter god en sak samtidig som du din livs opplevelse! Dette vil du ikke angre på, det kan jeg love deg.

 ♦ Meld deg på her ♦

"Bigger Badder Radder"
-Anna Gilberg

 

Ukens ebay finds


Noen godsaker fra ebay denne uken

-Anna Gilberg

Trenger du nytt design?


Hei jeg vil bare gi dere et lite tips, vennina mi Gina lager kjempe fine design for en liten penge. Hun lagde mitt helt etter mine krav og jeg ble kjempe fornøyd. Hun kan veldig mye og er nok så dyktig. Mail: Ginabfblogg@hotmail.com og blogg Her, ta dere en tur innom! 

-Anna Gilberg

Morsom slutt på ferien


Snart er den siste fridagen over, noe som egentlig er veldig trist siden jeg ikke føler jeg har fått kost meg ordentlig. Men denne dagen har virkelig vært morsom. Nikolai og jeg våknet i åtte tiden, laget en god frokost før vi ble hentet i ti tiden, For da skulle vi til badeland! Det høres jo veldig barnslig ut, men jeg synes man aldri blir for stor til badeland og fornøyelsesparker. Jeg som elsket å badet gleder meg masse. Vi var der i to timer før vi ble sulte og lei, så vi kjørte hjem og på hjemveien dro vi innom Mcdonalds, må jo være litt usunn siste dagen. Jeg synes det var en bra slutt på ferien helt til jeg fant ut at vi har matteprøve i morgen som jeg må øve på..

Hvordan har påskeferien din vært?


 

Men akkurat nå, gjør vi ingenting. Han sover og jeg ser på film..
-Anna Gilberg

Hyttetur


Glemte helt å fortelle dere at jeg skulle på hytta fra torsdag til idag. Jeg har hatt en helt fantastisk tur med familien og flere. Vi har solt oss, grillet og bare nytet påskeværet, vi var så heldig og hadde strålende sol hver dag. Jeg kan vel si at jeg ikke er den største fanen av å dra på hytta men når jeg først kommer opp kan jeg ikke fatte hvor deilig det er. Kan gå med gamle hytteklær, uten noe sminke, sitte inne og se en film, gå på utedo. Det er så godt å bare slappe av å gjøre ting du ikke gjør ellers. I morgen kommer Nikolai hjem fra Alpene, og herregud som jeg gleder meg, har jo ikke sett gutten min på en uke. Skal bli utrolig godt å se han igjen! Snart er jo ferien ferdig så skal nyte den siste tiden med Nikolai.

Hadde ikke kamera men tok noen fine bilder med mobilen min. 

Hvordan har påskeferien din vært?

-Anna Gilberg

Tips som funker for meg


Jeg vil fortelle noen rare men smarte tips som funker for meg, kanskje funker de for deg å? 

Så hvorfor ikke prøve?

♦Ta på leppomade før du legger deg, for eksempel lypsil eller carmex. Da våkner du opp med fuktige lepper istedenfor helt tørre som gjør vondt. 

♦Hvis du tegner på bryna og er litt usikker på om de er på lik linje eller like i hele tatt så ta på deg briller eller solbriller, da får du en linje og ser fort om dem er like eller helt forskjellige. Nå er ikke øyenbrynene tvillinger men søsken, så de blir aldri helt like uansett.

♦Hvis du skal legge deg siden det begynner å bli seint men du er helt lys våken, så vil jeg anbefale deg å spille på mobilen hvor du må fokusere mye for, da tenker du mye og blir fort sliten, eller så blir du bare irritert for at du ikke får det til, hehe.

♦Jeg føler at etter jeg begynte å sove uten bh så har puppene mine vokst mye fortere, men det kan godt hende det bare er meg haha..

♦Når du bruker sminkeservietter til å fjerne sminke vil jeg anbefale å vaske ansikte med vann etterpå uansett, for huden blir ikke helt ren av en liten rens fra en sminkeserviett. Jeg så stor forskjell på huden min.

♦Hvis du har utrolig fettete hud og sminken blir ekkel og glinsende utover dagen vil jeg du skal prøve en nok så spesiell rens du kan lage, du blander sitron, avokado og eggehvite og smør det som en ansiktsmaske i ansiktet. Jeg fant tipset på en inspirasjons side og det funket faktisk for meg, utrolig!

♦Sliter du med kviser eller nupper i panna vil jeg du skal drikke masse vann. Jeg drakk veldig mye vann i en periode og jeg så stor forandring!

♦På vinteren skrumper leppene ofte sammen siden det er så kaldt. Da vil jeg du skal prøve en leppeskrubb, der du blander sukker og olivenolje. Så skrubber du leppene som gjør dem mye mer fyldigere og fine.

Hva synes du? har du kanskje prøvd noen av de før?
-Anna Gilberg 

Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015


Mitt navn er Anna Gilberg, og jeg er ei jente på 16 år fra Lillehammer som tar livet som det faller seg.

gratisdesign av Ginabf


Legg meg til som venn


hits