Trening i senga


Hei alle sammen, vedder på at du tenkte dirty med en gang du leste overskriften, fysj skam deg. Men nei der tar du feil du trenger faktisk ikke stå opp for å trene, for det finnes mange gode trenings øvelser du kan gjøre i senga. Jeg trodde ikke på det selv med en gang eller noen gang tenkt på det. Helt til jeg prøvde det selv, ble faktisk mer sliten enn når jeg gjør det på en matte. Utrolig overraskende, du burde prøve!

Her har du noen gode trenings øvelser du kan gjøre før du legger deg eller før du står opp:

Sug inn magen: 

Da ligger du på ryggen med beina godt plantet i madrassen, så puster du dypt inn og sug magen så langt inn mot navlen som mulig. Så prøver du å senke nedre delen av ryggen inn i madrassen ved bruk av kjernemuskatluren, og dette gjentar du ti ganger.

Helt vanlige sit-ups:

Da vil jeg anbefale å ha en pute under nedre delen av ryggen, sånn at du beskytter korsryggen mot belastning.

Liggende "sykling"

Da legger du deg flat med hele kroppen på madrassen, bøy knærne halvveis opp til brystet mens hendene er godt plantet ned i madrassen, så presser du med hendene. Senk ett og ett beint i en syklende bevegelse. Når du gjør denne øvelsen kan du også ha armene bak hode for å få en sit-ups lignende posisjon, mens du bøyer ett og ett kne imot  motsatt albue.(Her burde du også ha en pute under korsryggen for å få litt av belastningen)

Planken

Planken er virkelig en øvelse dere burde prøve i senga, den blir enda tyngre mens du på holde balansen. 

Rull og strekk

Sitt rett opp i senga med beina bøyd og presset sammen (føttene skal ligge flatt på madrassen) Så strekker du armene forover mot knærne med håndflaten vendt nedover. Så lar du overkroppenrulle sakte nedover mot madrassen, stopp når du er halvveis nede (hold armene i samme posisjon hele tiden) Så roterer du overkroppen sakte til høyere, stopp igjen når du er halvveis. Når du har gjort det strekker du høyere arm og fingre bak ryggen diagonalt og roterer overkroppen og armene tilbake til midten og rull opp igjen. Gjenta øvelsen flere ganger på samme side.


 

-Anna Gilberg

 

Outfit 31.3


Tenkte å legge ut en liten outfit før jeg reiser til byen. Ble dessverre bare misslykka mobil bilder som lillebroren min tok, siden jeg klarte å glemme kamera på skolen før påskeferien, fml  :)

Ha en strålende tirsdag!

-Anna Gilberg

Ebay wants


Det er så utrolig godt å komme hjem og sette seg i sofaen etter 7 timer og bare kunne slappe av. Har vært så utrolig mye å gjøre på jobb i dag og har vært stressa nesten hele tiden og er ingenting jeg hater mer enn å stresse, blir så sliten av det. Så nå sitter jeg i sofaen med koseklær, pcn på fanget og et påskeegg meg godteri jeg fikk av verdens beste sjef, kjempe kos. 

jeg tok meg en tur innom ebay for å se etter noen godsaker og som vanlig finner jeg masse jeg har lyst på, men desverre har jeg null penger nå så får vel vente til jeg får lønn..dere burde virkelig ta dere en tur innom, det er uendelig med kule og fine ting der inne.

-Anna Gilberg

En nærmere titt


Hei det var jo noen som faktisk var interessert i klærne jeg la ut i går, jeg ble jo helt sjokka, folk begynte til og med å by penger. Trodde bare det lå stygge klær der, men tusen takk for jeg hater egentlig å kaste ting. Mange hadde lyst til å ta en nærmere titt på noen av klærne som jeg tenke å vise dem. Ble dessverre bare mobil bilder for har litt dårlig tid og ser ikke akkurat så fiksa ut heller..

-Anna Gilberg

Kasting av klær


Jeg måtte jo selvfølgelig gjøre noe fornuftig ut av søndagen, jeg klarte faktisk ikke sitte rolig og bare daffe, ble helt rastløs. Så jeg kunne like godt begynne å kaste litt klær, er det noe jeg virkelig har mye av så er det klær men som vanlig aldri noe å ha på meg. Jeg startet med å ta ut alt fra hver eneste skuffe og begynne å sortere og rydde. Jeg fant faktisk igjen mye jeg hadde savnet og penger! Etter hele to timer hadde jeg fylt litt over en sekk med klær som skulle kastes, trodde faktisk ikke jeg skulle kaste så mye men ble vist en god del.

Hvis det er noe du tilfeldigvis vil ha av dette eller har lyst til å se nærmere på så bare kommenter!

-Anna Gilberg

Smoothie


Endelig fikk jeg tid til og lage den utrolige gode smoothien jeg snakket om. Jeg synes resultat ble kjempe bra mens pappa synes det smakte et snev av tutti frutti haha. Men men, vil anbefale alle å lage seg en forfriskende smoothiem det er jo en så god start på dagen og det er jo ikke dyrt heller.

Har du noen andre gode smoothie oppskrifter?


mm..

-Anna Gilberg

 

God påske


Hei og beklager for lite blogging, men plutselig skjedde det så mye på en gang og hadde dårlig tid hele tiden før jeg skulle videre til et annet sted. På fredag var det jo 27. Mars #wearyellowforseth og det håper jeg så mange som mulig gjorde, jeg hadde på meg en knall gul gener for å vise min støtte, jeg legger kanskje ut bilder senere i dag. rett etter skolen måtte jeg forte meg hjem, pakke og reise videre til Gjøvik for å senere ta bussen til Toten hvor jeg skulle feire den herlige jenta Silje. Når klokken nærmet seg syv var feiringen i gang, jeg koste meg masse. Etter bursdagen dro jeg til kjæresten min en liten tur før han reiste fra meg til Alpene og rett til jobb neste dag. Så for å si det sånn skal det bli godt men en slapp søndag før jeg skal servere i selskap ikveld.

Ha en kjempe fin søndag!

Hvordan har starten på påskeferien din vært?

-Anna Gilberg

Tid til det gode


Er det noe jeg virkelig kunne ønske jeg hadde mer tid til så er det og kunne lage mer sunn og god mat. Mye av de koster en del og tar tid å lage, og siden jeg jobber kommer jeg alltid sent hjem så jeg får aldri tid, så da blir det heller noe kjapt som nudler, rester, pizza eller taost. Men det er jo ikke akkurat sunt. Så jeg skal virkelig prøve å skjerpe meg litt og få mer tid til dette. Hvis jeg vil passe inn i den nye bikinien burde jeg virkelig starte, hehe..

Jeg har lest forskjellige tips rundt omkring og fått gode oppskrifter på forskjellige godsaker. Jeg kjøpte inn til smoothie her om dagen, så jeg skal prøve meg på en kjempe god smoothie med jordbær, blåbær, vanilje youghurt og juice. Gleder meg allerede.

Har du noen gode tips til forskjellige gode retter jeg kan prøve?-Anna Gilberg

Hologram


 Jeg har virkelig fått øynene opp for Hologram fargen nå i det siste, som inspirerer meg masse. Man kan jo ikke noe annet enn å bare elsker denne fargen, blir så utrolig glad når jeg ser den. Jeg får bare lyst på alt i denne fargen, hvis det er lov til å kalle det enn farge? Jeg vil si at fargen er blanding av regnbuen og metall, men også en del pastell, og siden jeg ikke har en yndlingsfarge så er denne perfekt for meg.

 


-Anna Gilberg

Resultat


Hei og god morgen, jeg fikk dessverre ikke lagt ut bildet av resultat i går siden det var så mørkt så du så ikke ordentlig åssen farge det ble, og vil jo vise en bra resultat når jeg først skal vise det. Jeg ble egentlig ganske fornøyd men var bittelitt for mørkt men det ble fortsatt fint, man ser det ikke så altfor godt på bildet men det ble en god del mørkere. Håret ble glansfullt og så godt å ta på, vil virkelig anbefale hårfargen jeg brukte, du får kjøpt den på de fleste hårsalonger.

Hva synes du?


Før og Etter


-Anna Gilberg

Forandring fryder


Jeg er veldig lei av hårfargen min og det blir jeg egentlig ganske ofte. Jeg pleier og farge håret mørkere men bruker alltid hårfarge som går ut etter 20 vasker, så det går jo fort tilbake til det gamle igjen. Hver gang jeg farger det er jeg redd jeg vil angre, at det blir stygt eller missfarget, derfor tarr jeg ikke sjansen på permanent i tilfelle jeg angrer. Men i dag skal jeg farge håret, med hårfarge fra en veldig bra frisørsalong som er permanent, og skal jeg være ærlig gruer meg meg en del. Men får vel bare krysse fingrene for at det blir jevnt og at jeg får en fin mørk brunfarge. Pleier å bli nok så fornøyd så får håpe jeg blir det nå også og det blir jo selvfølgelig godt med litt forandring.

Jeg legger ut før og etter bilder senere i kveld, så følg med!

-Anna Gilberg

 

Gult er kult


Hei, veldig mange har nok allerede hørt om den 5 år gamle gutten Seth. For dem som ikke vet det sitter han nå på sykehuset med en sykdom, han har desverre ikke immunforsvar og blir syk av alt alt for fort. Han sitter på romme sitt på sykehuset og der må han dessverre være. Seth elsker tre ting mer enn noe annet og det er brann mann sann, dyrepatruljen og fargen GUL. Og når jeg sier gul mener jeg det virkelig. Hans store ønske er at alle skal ha på seg noe gult den 27. mars for å vise hvor mange som bryr seg. Hvis du legger et bildet av deg eller flere med noe gult på og tagger #wearyellowforseth. Så vil mammaen og pappaen hans skrive ut absolutt alle bildene og henge det opp på romme hans så han får en gul inspirasjons vegg. 

Jeg skal gå med noe gult og håper virkelig du gjør det også, bare tenk hvor mye det vil bety for han,at til og med folk fra Norge bryr seg. Og hvor kult er det vel ikke at han får et bildet av deg på veggen og ser at akkurat du bryr deg. 
Dream vacation


Jeg har alltid hatt forskjellige drømmer om hvor jeg vil reise i fremtiden. Jeg vil oppleve ting , se ting og smake på nye ting. Jeg har til og med nå funnet meg et lite glass hvor jeg har limt på en lapp som det står ''paradise'' på og begynt å spare penger. For hvis man virkelig vil noe burde man allerede begynne å svare sånn at du kan sette deg ordentlig inn i det og faktisk gjøre det. Jeg har alltid hatt lyst til å gjøre noe skikkelig sykt og samtidig bare hatt lyst på en slapp ferie på en fin strand. Jeg vil vise dere noen av de stedene jeg har mest lyst å dra til og har bestemt meg for at jeg skal dra til før jeg dør.  

Australia 

Australia er en av de fineste plassene jeg kunne tenkt meg å dra til. Der har dem alt jeg vil oppleve i fremtiden på bare et land. De har alt fra hvite strender, til byer der du aldri får nok av shopping eller hoppe i strikk fra et høyt fjell. Dem har mange utrolige dyr som finnes akkurat der som jeg kunne tenke meg å dra på safari og se. Los Angeles 

Los Angeles er det stedet jeg kunne dratt med en hel jentegjeng, shoppet til jeg falt sammen, bare tatt alt som det faller seg og bare hatt det utrolig gøy. Jeg ville sett alle de kule byene med alle lysene og fargene. Dratt på tivoli og tatt helt syke karuseller. Jeg ville ikke tenkt på at jeg skulle bruke pengene lurt, men heller kjøpt det jeg hadde lyst på. 


Thailand 

Thailand må være en av de vakreste stedene jeg noen gang har sett. Strendene, hotellene og vannet, rett og slett alt er vakkert i det landet. Når jeg kommer til Thailand vil jeg ta et dykkerkurs så jeg kunne svømt under vann og se på fisker med alle regnbuens farger, tenk for en opplevelse det hadde blitt. Tatt med seg undervannskamera og tatt masse kolossale bilder. 

Paris 

 

Paris er jo selvfølgelig kjærlighetens by. Der vil jeg dra meg kjæresten min og bare nyte noen herlige dager, se på museer, dra på forskjellige attraksjoner eller spise masse god mat på en fin restaurant. Også er jo kjæresten min fra Frankrike og det blir jo ekstra topp. 


Alpene

Alpene er en tur jeg kunne tenkt å dra på sammen med kjæresten min, han går swat linja så han er veldig god på ski, triks og sånt, så kanskje han kunne lært meg noe? Jeg vil reise til Alpene og se de flotte fjellene og naturen, stå på ski i solen og bare kose meg sammen med Nikolai. Tenk på alt du kan se og ta bilder av der da! 

Hva er din drømmeferie?

 

-Anna Gilberg

 

 

 


halvt år allerede


Plutselig har det gått et halvt år, det har godt så utrolig fort! Jeg føler jeg ble kjent med Nikolai for bare noen måneder siden.Dette halve året har vært det beste noensinne etter at jeg møtte Nikolai. Han har gjort dagene mine så mye bedre, han har alltid fått meg til å smile uansett hva og har alltid vært der for meg. Jeg kan ikke takke han nok for alt han gjør for meg, hver minste lille ting betyr så utrolig mye. Jeg gleder meg så utrolig mye til alt det tullet vi skal oppleve sammen og ihvertfall til sommerferien. Men det får jeg fortelle mer om senere, for det blir litt av en tur ;-)

håper alle får en super tirsdag!


verdens herligste gutt

-Anna Gilberg

 

Choies wanties


Ei venninne av meg oppdaget en ny klesside/butikk for noen dager siden, som hadde masse kule og fine klær jeg ikke hadde sett noe lignende av før. Så jeg tok meg selvfølgelig en tur innom den og fant masse godsaker jeg fikk lyst på. 

Hva synes dere?

Unnskyld for gigantiske bilder men designet tillatte dessverre ikke mindre...

                                                                                                                                         
                                                                                nr 1. her.                                                                      nr 2. her
                                                                        nr 1. her                                                                 nr 2. her


                                                                              nr 1. her                                                                          nr 2. her                                                                        nr 1. her                                                                                  nr 2. her

                                                                                                           her♥

 

-Anna Gilberg

Triangl copy


I dag kom endelig bikinien jeg hadde bestilt fra ebay, måtte vente nesten 3 uker med det var verdt det. Jeg ønsket meg veldig triangl bikinien, men synes det var så utrolig dyr. Så jeg sjekket litt rundt om den var noen andre steder for litt mindre penger og da er jo ebay den perfekte plassen for sånt. Der fant jeg drømme bikinien min for kun 98 kr med fri frakt, som var helt perfekt for meg. Jeg vil anbefale å se etter ting på ebay, for du finner alltid etterligninger av ting som koster flere undre kroner for mindre enn hundre lappen og det har funket ganske bra for meg som ikke alltid lommeboka full.

Men sommeren nærmer seg, så får vel snart begynne med sommerkroppen tjuefemten hvis jeg vil passe inn i den nye bikinien..


-Anna Gilberg

 

Outfit 21.03


En liten outfit før jeg skal jobbe i syv timer
-Anna Gilberg


blogglyst


Hei bloggen, eller næmmen er det deg igjen bloggen. Neida jeg kan vel si at bloggingen gikk veldig dårlig for meg forrige gang. Men jeg får alltid den lille blogglysten med en gang etter på, så jeg skal prøve igjen for 18372 gang. Det er ikke sikkert jeg blogger flere ganger om dagen eller hver dag i det hele tatt, men det kommer veldig an på om jeg har tid eller har lyst. Så ja hehe her er jeg.

 

På tirsdag dro jeg og kjæresten til Oslo for å se på Nicki Minaj konsert og sove på hotell, en skikkelig kjæreste tur. Vi var fremme i Oslo rundt halv 12. Vi gikk litt rundt i oslo's gater får å se litt rundt og for å shoppe selvfølgelig, man drar vel ikke til Oslo uten å ha shoppet noe?? Etter å ha gått noen timer sjekket vi inn på Thon Hotel Opera hvor vi også skulle hente billettene. Vi la oss på hotellrommet og slappet av før vi skulle dra. Når klokken nærmet seg seks gikk vi til Oslo spektrum for å se Nicki. Jeg har gledet meg så utrolig mye til denne konserten, når vi sto i kø for å komme inn hadde jeg nesten mark i rumpa siden jeg var så spent. Og når vi først snakker om rumpe, når Nicki først kommer til Oslo må man selvfølgelig dra for å se på rumpa hennes, var faktisk en av grunnene til hvorfor jeg dro og fordi hun er ei rå dame selvfølgelig. Men hallo!! har dere sett den rumpa eller? den var søren meg enda større i virkeligheten, trodde faktisk ikke at den var så stor. men nok snakk om rumper, etter en vellykket konsert la vi oss på hotellet og sov til rundt 9. Senere spiste vi en kjempe god frokost på hotellet og så tok vi toget hjem til triste lillehammer..

Jeg kjøpte selvfølgelig noen godsaker når jeg var i Oslo som jeg er veldig fornøyd med.

hva syns dere?

Fra UFF 95,-


Fra Monki 150,-


Fra Skopunkten 249,-


Fra Skopunkten249,-


Fra Skopunkten 299,-

-Anna Gilberg


Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015


Mitt navn er Anna Gilberg, og jeg er ei jente på 16 år fra Lillehammer som tar livet som det faller seg.

gratisdesign av Ginabf


Legg meg til som venn


hits