JorgObe


JorgObe er en av ansikts maskene jeg bruker en del og den vil jeg virkelig anbefale dere. Det er en peel of mask som er enkel å bruke og tar ikke lang tid heller. Jeg føler jeg har fått glatt og mykere hud av den. Den fjerner hudormer og døde hudceller. Jeg har sett forandringer og er utrolig fornøyd med denne masken og vil virkelig anbefale den, den koster en del men er verdt pengene. Du finner den på de fleste sminkebutikker som vita.

Åssen ansiktsmaske bruker du?
-Anna GilbergMorgengry


Hei da var jeg endelig hjemme fra skolen etter å hatt matte tentamen som ikke akkurat gikk som jeg hadde ventet, men jaja får håpe på stå karakter når jeg ikke er den beste i matte. Nå sitter jeg bare å slapper av ute på verandaen og venter på at klokka skal bli fire, for da skal jeg ta toget til Stange for å se flotte Gry ha forestilling, gleder meg masse. Jeg tok noen bildet av dagens outfit siden jeg ikke har så mye annet å gjøre. Tenkte å ta med meg kamera til stange men for se om jeg orker å bære på det. 


Sko|Urban   Bukse|Dr.denim   Topp|Hm    Jakke|UFF    Solbriller|Bikbok

-Anna Gilberg

 

Pakke i posten


Endelig kom bikini nummer to i posten, den passet perfekt og hadde en utrolig kul farge, den var ikke akkurat sånn som på bildet men jeg er fornøyd. Den er jo fra ebay så kan ikke alltid forvente akkurat det du ser på bildet. Jeg prøvde å få den på meg men de var utrolig vanskelig med alle trådene som var bak så jeg ga opp, for heller ta noen bilder i Spania og Frankrike til sommeren. Nå kommer snart Nikolai og da skal vi grille og kose oss ute i det fine været, er jo nesten sommer jo!!

hva synes du?

-Anna Gilberg

Scooter


Hei i går kjøpte jeg meg scooter og kan vel si jeg er veldig fornøyd, jeg fikk den for kun titusen og det er en god pris til å være Derbi sonar. Den er nesten helt ny og har kun blitt kjørt 600km. Gleder meg masse til å prøve den senere idag, fikk lappen for et halvt år siden som da er en god stund siden, så får håpe jeg ikke har glemt alle regler ogsånn hehe..

♥Hva synes du?♥

-Anna Gilberg

 

Helgen i bilder


Som dere sikkert har skjønt har jeg ikke hatt tid til å blogge, og har ikke akkurat hatt lysten til å ta fram pcn og skrive et blogg innlegg når det er så fint vær ute. På fredag ble jeg 17 år, sweet seventeen. Å bli sytten er vel ikke egentlig så stort, man venter jo bare på å bli atten da alt er lovlig. Men jeg hadde en helt grei dag, skolen er jo ikke akkurat noe mer interessant når man har bursdag...Når jeg var ferdig på skolen dro jeg og spiste på Egon sammen men Nikolai som da var utrolig koslig, etter det dro vi til meg og bare slappet av å spiste kake.På lørdagen dro vi en tur på Ikea hvor jeg bare kjøpte noen små ting, vi var der ikke lenge før vi reiste videre til pappaen til Nikolai for å overnatte der, pappaen hans er der bare annen hver andre uke siden han jobber også i Frankrike, så var godt å se han igjen. Senere på kvelden dro vi på kino for å se "Fast & Furious 7" den var utrolig bra synes jeg da. 


Og søndagen bruke vi egentlig bare til å slappe av, kose oss i boblebadet med sushi.

-Anna Gilberg

Thursday inspo


Litt inspirasjon for denne utrolig kjedelige torsdagen, og jeg har heller ikke har noe å gjøre siden jeg er ferdig med prosjektet, så får vel prøve å lage en midlertidig header. 

Hvordan er torsdagen din?-Anna Gilberg

New babies


Endelig var nike air force mine, jeg har ønsket meg det så utroooolig lenge, dere aner ikke. Jeg har snakket om det så mye at jeg tror at vennene mine begynner å bli lei. Men i dag ble de mine og kan ikke beskrive hvor glad jeg er, jeg liker de så godt at jeg nesten vurderer å sove med de på. Jeg kjøpte ikke skoene helt selv kjæresten min spleiset med meg så herlig som han er, får ikke takket han nok. Jeg gleder meg masse til å bruke de, men jeg er den typen som liker å holde hvite sko hvite så skal prøve så godt jeg kan og ikke bruke de så mye ute i grus og søl og heller vente til nærmere sommer, noe som kommer til å bli vanskelig, så får vel bruke de inne..

Etter vi hadde kjøpt skoene tok vi oss en tur på opus kafe og koste oss med litt digg.


Hallo se på de, de er perfekte!!!

-Anna Gilberg

Favoritt profiler på instagram


Hei jeg vil vise dere noen inspirerende og utrolig fine instagram kontoer jeg følger. De legger ut bilder nesten hver dag som inspirerer meg mye, de gir tips og gode råd som har hjulpet meg. Vil anbefale å følge de hvis du er den type jenta som er litt hipster eller tar livet som det faller seg.

har du noen å anbefale?

-Anna Gilberg

Hybel pizza


Hei, da var snart helgen over, dessverre... har liksom ikke hatt tid eller noe å blogge om, siden jeg bare har gjort kjedelige ting som å jobbet og slappet av med Nikolai, men har jo kost meg uansett. Akkurat nå sitter vi som to bustetroll som nettopp har stått opp og koser oss med våres første hybel pizza. Vi har ikke akkurat noen store planer for dagen, vi tenkte å dra en tur å kjøpe is siden det er så fint vær, kan jo ikke sitte inne hele dagen.

Håper alle for en fin søndag

-Anna Gilberg

Tie dye


Må bare vise dere bikinien jeg bestilte meg fra ebay i går, for kun 88 kr. Den er jo bare helt herlige, gleder meg bare enda mer til sommeren nå.

Du finner den Her

-Anna Gilberg

BIGGER BADDER RADDER


Noe jeg bare må fortelle dere er at jeg skal på color me rad den 22. August med 6 herlige jenter, å herregud som jeg gleder meg. Er jo ingenting jeg elsker mer enn farger. For dere som er litt usikre og ikke vet hva det er, er det et løp hvor man løper, går, grabber, hopper  egentlig hva man vil i 5 km. Samtidig kaster alle masse forskjellige fargepulvere. Farge pulvere har ingen farlige stoffer i seg og er bare laget av rent mais mel. Løpet koster 329 kr og det er jo egentlig ikke så dyrt når du tenker på hva du får oppleve, og i tillegg går pengene til en god sak, så du støtter god en sak samtidig som du din livs opplevelse! Dette vil du ikke angre på, det kan jeg love deg.

 ♦ Meld deg på her ♦

"Bigger Badder Radder"
-Anna Gilberg

 

Ukens ebay finds


Noen godsaker fra ebay denne uken

-Anna Gilberg

Trenger du nytt design?


Hei jeg vil bare gi dere et lite tips, vennina mi Gina lager kjempe fine design for en liten penge. Hun lagde mitt helt etter mine krav og jeg ble kjempe fornøyd. Hun kan veldig mye og er nok så dyktig. Mail: Ginabfblogg@hotmail.com og blogg Her, ta dere en tur innom! 

-Anna Gilberg

Morsom slutt på ferien


Snart er den siste fridagen over, noe som egentlig er veldig trist siden jeg ikke føler jeg har fått kost meg ordentlig. Men denne dagen har virkelig vært morsom. Nikolai og jeg våknet i åtte tiden, laget en god frokost før vi ble hentet i ti tiden, For da skulle vi til badeland! Det høres jo veldig barnslig ut, men jeg synes man aldri blir for stor til badeland og fornøyelsesparker. Jeg som elsket å badet gleder meg masse. Vi var der i to timer før vi ble sulte og lei, så vi kjørte hjem og på hjemveien dro vi innom Mcdonalds, må jo være litt usunn siste dagen. Jeg synes det var en bra slutt på ferien helt til jeg fant ut at vi har matteprøve i morgen som jeg må øve på..

Hvordan har påskeferien din vært?


 

Men akkurat nå, gjør vi ingenting. Han sover og jeg ser på film..
-Anna Gilberg

Hyttetur


Glemte helt å fortelle dere at jeg skulle på hytta fra torsdag til idag. Jeg har hatt en helt fantastisk tur med familien og flere. Vi har solt oss, grillet og bare nytet påskeværet, vi var så heldig og hadde strålende sol hver dag. Jeg kan vel si at jeg ikke er den største fanen av å dra på hytta men når jeg først kommer opp kan jeg ikke fatte hvor deilig det er. Kan gå med gamle hytteklær, uten noe sminke, sitte inne og se en film, gå på utedo. Det er så godt å bare slappe av å gjøre ting du ikke gjør ellers. I morgen kommer Nikolai hjem fra Alpene, og herregud som jeg gleder meg, har jo ikke sett gutten min på en uke. Skal bli utrolig godt å se han igjen! Snart er jo ferien ferdig så skal nyte den siste tiden med Nikolai.

Hadde ikke kamera men tok noen fine bilder med mobilen min. 

Hvordan har påskeferien din vært?

-Anna Gilberg

Tips som funker for meg


Jeg vil fortelle noen rare men smarte tips som funker for meg, kanskje funker de for deg å? 

Så hvorfor ikke prøve?

♦Ta på leppomade før du legger deg, for eksempel lypsil eller carmex. Da våkner du opp med fuktige lepper istedenfor helt tørre som gjør vondt. 

♦Hvis du tegner på bryna og er litt usikker på om de er på lik linje eller like i hele tatt så ta på deg briller eller solbriller, da får du en linje og ser fort om dem er like eller helt forskjellige. Nå er ikke øyenbrynene tvillinger men søsken, så de blir aldri helt like uansett.

♦Hvis du skal legge deg siden det begynner å bli seint men du er helt lys våken, så vil jeg anbefale deg å spille på mobilen hvor du må fokusere mye for, da tenker du mye og blir fort sliten, eller så blir du bare irritert for at du ikke får det til, hehe.

♦Jeg føler at etter jeg begynte å sove uten bh så har puppene mine vokst mye fortere, men det kan godt hende det bare er meg haha..

♦Når du bruker sminkeservietter til å fjerne sminke vil jeg anbefale å vaske ansikte med vann etterpå uansett, for huden blir ikke helt ren av en liten rens fra en sminkeserviett. Jeg så stor forskjell på huden min.

♦Hvis du har utrolig fettete hud og sminken blir ekkel og glinsende utover dagen vil jeg du skal prøve en nok så spesiell rens du kan lage, du blander sitron, avokado og eggehvite og smør det som en ansiktsmaske i ansiktet. Jeg fant tipset på en inspirasjons side og det funket faktisk for meg, utrolig!

♦Sliter du med kviser eller nupper i panna vil jeg du skal drikke masse vann. Jeg drakk veldig mye vann i en periode og jeg så stor forandring!

♦På vinteren skrumper leppene ofte sammen siden det er så kaldt. Da vil jeg du skal prøve en leppeskrubb, der du blander sukker og olivenolje. Så skrubber du leppene som gjør dem mye mer fyldigere og fine.

Hva synes du? har du kanskje prøvd noen av de før?
-Anna Gilberg 

Trening i senga


Hei alle sammen, vedder på at du tenkte dirty med en gang du leste overskriften, fysj skam deg. Men nei der tar du feil du trenger faktisk ikke stå opp for å trene, for det finnes mange gode trenings øvelser du kan gjøre i senga. Jeg trodde ikke på det selv med en gang eller noen gang tenkt på det. Helt til jeg prøvde det selv, ble faktisk mer sliten enn når jeg gjør det på en matte. Utrolig overraskende, du burde prøve!

Her har du noen gode trenings øvelser du kan gjøre før du legger deg eller før du står opp:

Sug inn magen: 

Da ligger du på ryggen med beina godt plantet i madrassen, så puster du dypt inn og sug magen så langt inn mot navlen som mulig. Så prøver du å senke nedre delen av ryggen inn i madrassen ved bruk av kjernemuskatluren, og dette gjentar du ti ganger.

Helt vanlige sit-ups:

Da vil jeg anbefale å ha en pute under nedre delen av ryggen, sånn at du beskytter korsryggen mot belastning.

Liggende "sykling"

Da legger du deg flat med hele kroppen på madrassen, bøy knærne halvveis opp til brystet mens hendene er godt plantet ned i madrassen, så presser du med hendene. Senk ett og ett beint i en syklende bevegelse. Når du gjør denne øvelsen kan du også ha armene bak hode for å få en sit-ups lignende posisjon, mens du bøyer ett og ett kne imot  motsatt albue.(Her burde du også ha en pute under korsryggen for å få litt av belastningen)

Planken

Planken er virkelig en øvelse dere burde prøve i senga, den blir enda tyngre mens du på holde balansen. 

Rull og strekk

Sitt rett opp i senga med beina bøyd og presset sammen (føttene skal ligge flatt på madrassen) Så strekker du armene forover mot knærne med håndflaten vendt nedover. Så lar du overkroppenrulle sakte nedover mot madrassen, stopp når du er halvveis nede (hold armene i samme posisjon hele tiden) Så roterer du overkroppen sakte til høyere, stopp igjen når du er halvveis. Når du har gjort det strekker du høyere arm og fingre bak ryggen diagonalt og roterer overkroppen og armene tilbake til midten og rull opp igjen. Gjenta øvelsen flere ganger på samme side.


 

-Anna Gilberg

 

Outfit 31.3


Tenkte å legge ut en liten outfit før jeg reiser til byen. Ble dessverre bare misslykka mobil bilder som lillebroren min tok, siden jeg klarte å glemme kamera på skolen før påskeferien, fml  :)

Ha en strålende tirsdag!

-Anna Gilberg

Ebay wants


Det er så utrolig godt å komme hjem og sette seg i sofaen etter 7 timer og bare kunne slappe av. Har vært så utrolig mye å gjøre på jobb i dag og har vært stressa nesten hele tiden og er ingenting jeg hater mer enn å stresse, blir så sliten av det. Så nå sitter jeg i sofaen med koseklær, pcn på fanget og et påskeegg meg godteri jeg fikk av verdens beste sjef, kjempe kos. 

jeg tok meg en tur innom ebay for å se etter noen godsaker og som vanlig finner jeg masse jeg har lyst på, men desverre har jeg null penger nå så får vel vente til jeg får lønn..dere burde virkelig ta dere en tur innom, det er uendelig med kule og fine ting der inne.

-Anna Gilberg

En nærmere titt


Hei det var jo noen som faktisk var interessert i klærne jeg la ut i går, jeg ble jo helt sjokka, folk begynte til og med å by penger. Trodde bare det lå stygge klær der, men tusen takk for jeg hater egentlig å kaste ting. Mange hadde lyst til å ta en nærmere titt på noen av klærne som jeg tenke å vise dem. Ble dessverre bare mobil bilder for har litt dårlig tid og ser ikke akkurat så fiksa ut heller..

-Anna Gilberg

Kasting av klær


Jeg måtte jo selvfølgelig gjøre noe fornuftig ut av søndagen, jeg klarte faktisk ikke sitte rolig og bare daffe, ble helt rastløs. Så jeg kunne like godt begynne å kaste litt klær, er det noe jeg virkelig har mye av så er det klær men som vanlig aldri noe å ha på meg. Jeg startet med å ta ut alt fra hver eneste skuffe og begynne å sortere og rydde. Jeg fant faktisk igjen mye jeg hadde savnet og penger! Etter hele to timer hadde jeg fylt litt over en sekk med klær som skulle kastes, trodde faktisk ikke jeg skulle kaste så mye men ble vist en god del.

Hvis det er noe du tilfeldigvis vil ha av dette eller har lyst til å se nærmere på så bare kommenter!

-Anna Gilberg

Smoothie


Endelig fikk jeg tid til og lage den utrolige gode smoothien jeg snakket om. Jeg synes resultat ble kjempe bra mens pappa synes det smakte et snev av tutti frutti haha. Men men, vil anbefale alle å lage seg en forfriskende smoothiem det er jo en så god start på dagen og det er jo ikke dyrt heller.

Har du noen andre gode smoothie oppskrifter?


mm..

-Anna Gilberg

 

God påske


Hei og beklager for lite blogging, men plutselig skjedde det så mye på en gang og hadde dårlig tid hele tiden før jeg skulle videre til et annet sted. På fredag var det jo 27. Mars #wearyellowforseth og det håper jeg så mange som mulig gjorde, jeg hadde på meg en knall gul gener for å vise min støtte, jeg legger kanskje ut bilder senere i dag. rett etter skolen måtte jeg forte meg hjem, pakke og reise videre til Gjøvik for å senere ta bussen til Toten hvor jeg skulle feire den herlige jenta Silje. Når klokken nærmet seg syv var feiringen i gang, jeg koste meg masse. Etter bursdagen dro jeg til kjæresten min en liten tur før han reiste fra meg til Alpene og rett til jobb neste dag. Så for å si det sånn skal det bli godt men en slapp søndag før jeg skal servere i selskap ikveld.

Ha en kjempe fin søndag!

Hvordan har starten på påskeferien din vært?

-Anna Gilberg

Tid til det gode


Er det noe jeg virkelig kunne ønske jeg hadde mer tid til så er det og kunne lage mer sunn og god mat. Mye av de koster en del og tar tid å lage, og siden jeg jobber kommer jeg alltid sent hjem så jeg får aldri tid, så da blir det heller noe kjapt som nudler, rester, pizza eller taost. Men det er jo ikke akkurat sunt. Så jeg skal virkelig prøve å skjerpe meg litt og få mer tid til dette. Hvis jeg vil passe inn i den nye bikinien burde jeg virkelig starte, hehe..

Jeg har lest forskjellige tips rundt omkring og fått gode oppskrifter på forskjellige godsaker. Jeg kjøpte inn til smoothie her om dagen, så jeg skal prøve meg på en kjempe god smoothie med jordbær, blåbær, vanilje youghurt og juice. Gleder meg allerede.

Har du noen gode tips til forskjellige gode retter jeg kan prøve?-Anna Gilberg

Hologram


 Jeg har virkelig fått øynene opp for Hologram fargen nå i det siste, som inspirerer meg masse. Man kan jo ikke noe annet enn å bare elsker denne fargen, blir så utrolig glad når jeg ser den. Jeg får bare lyst på alt i denne fargen, hvis det er lov til å kalle det enn farge? Jeg vil si at fargen er blanding av regnbuen og metall, men også en del pastell, og siden jeg ikke har en yndlingsfarge så er denne perfekt for meg.

 


-Anna Gilberg

Resultat


Hei og god morgen, jeg fikk dessverre ikke lagt ut bildet av resultat i går siden det var så mørkt så du så ikke ordentlig åssen farge det ble, og vil jo vise en bra resultat når jeg først skal vise det. Jeg ble egentlig ganske fornøyd men var bittelitt for mørkt men det ble fortsatt fint, man ser det ikke så altfor godt på bildet men det ble en god del mørkere. Håret ble glansfullt og så godt å ta på, vil virkelig anbefale hårfargen jeg brukte, du får kjøpt den på de fleste hårsalonger.

Hva synes du?


Før og Etter


-Anna Gilberg

Forandring fryder


Jeg er veldig lei av hårfargen min og det blir jeg egentlig ganske ofte. Jeg pleier og farge håret mørkere men bruker alltid hårfarge som går ut etter 20 vasker, så det går jo fort tilbake til det gamle igjen. Hver gang jeg farger det er jeg redd jeg vil angre, at det blir stygt eller missfarget, derfor tarr jeg ikke sjansen på permanent i tilfelle jeg angrer. Men i dag skal jeg farge håret, med hårfarge fra en veldig bra frisørsalong som er permanent, og skal jeg være ærlig gruer meg meg en del. Men får vel bare krysse fingrene for at det blir jevnt og at jeg får en fin mørk brunfarge. Pleier å bli nok så fornøyd så får håpe jeg blir det nå også og det blir jo selvfølgelig godt med litt forandring.

Jeg legger ut før og etter bilder senere i kveld, så følg med!

-Anna Gilberg

 

Gult er kult


Hei, veldig mange har nok allerede hørt om den 5 år gamle gutten Seth. For dem som ikke vet det sitter han nå på sykehuset med en sykdom, han har desverre ikke immunforsvar og blir syk av alt alt for fort. Han sitter på romme sitt på sykehuset og der må han dessverre være. Seth elsker tre ting mer enn noe annet og det er brann mann sann, dyrepatruljen og fargen GUL. Og når jeg sier gul mener jeg det virkelig. Hans store ønske er at alle skal ha på seg noe gult den 27. mars for å vise hvor mange som bryr seg. Hvis du legger et bildet av deg eller flere med noe gult på og tagger #wearyellowforseth. Så vil mammaen og pappaen hans skrive ut absolutt alle bildene og henge det opp på romme hans så han får en gul inspirasjons vegg. 

Jeg skal gå med noe gult og håper virkelig du gjør det også, bare tenk hvor mye det vil bety for han,at til og med folk fra Norge bryr seg. Og hvor kult er det vel ikke at han får et bildet av deg på veggen og ser at akkurat du bryr deg. 
Dream vacation


Jeg har alltid hatt forskjellige drømmer om hvor jeg vil reise i fremtiden. Jeg vil oppleve ting , se ting og smake på nye ting. Jeg har til og med nå funnet meg et lite glass hvor jeg har limt på en lapp som det står ''paradise'' på og begynt å spare penger. For hvis man virkelig vil noe burde man allerede begynne å svare sånn at du kan sette deg ordentlig inn i det og faktisk gjøre det. Jeg har alltid hatt lyst til å gjøre noe skikkelig sykt og samtidig bare hatt lyst på en slapp ferie på en fin strand. Jeg vil vise dere noen av de stedene jeg har mest lyst å dra til og har bestemt meg for at jeg skal dra til før jeg dør.  

Australia 

Australia er en av de fineste plassene jeg kunne tenkt meg å dra til. Der har dem alt jeg vil oppleve i fremtiden på bare et land. De har alt fra hvite strender, til byer der du aldri får nok av shopping eller hoppe i strikk fra et høyt fjell. Dem har mange utrolige dyr som finnes akkurat der som jeg kunne tenke meg å dra på safari og se. Los Angeles 

Los Angeles er det stedet jeg kunne dratt med en hel jentegjeng, shoppet til jeg falt sammen, bare tatt alt som det faller seg og bare hatt det utrolig gøy. Jeg ville sett alle de kule byene med alle lysene og fargene. Dratt på tivoli og tatt helt syke karuseller. Jeg ville ikke tenkt på at jeg skulle bruke pengene lurt, men heller kjøpt det jeg hadde lyst på. 


Thailand 

Thailand må være en av de vakreste stedene jeg noen gang har sett. Strendene, hotellene og vannet, rett og slett alt er vakkert i det landet. Når jeg kommer til Thailand vil jeg ta et dykkerkurs så jeg kunne svømt under vann og se på fisker med alle regnbuens farger, tenk for en opplevelse det hadde blitt. Tatt med seg undervannskamera og tatt masse kolossale bilder. 

Paris 

 

Paris er jo selvfølgelig kjærlighetens by. Der vil jeg dra meg kjæresten min og bare nyte noen herlige dager, se på museer, dra på forskjellige attraksjoner eller spise masse god mat på en fin restaurant. Også er jo kjæresten min fra Frankrike og det blir jo ekstra topp. 


Alpene

Alpene er en tur jeg kunne tenkt å dra på sammen med kjæresten min, han går swat linja så han er veldig god på ski, triks og sånt, så kanskje han kunne lært meg noe? Jeg vil reise til Alpene og se de flotte fjellene og naturen, stå på ski i solen og bare kose meg sammen med Nikolai. Tenk på alt du kan se og ta bilder av der da! 

Hva er din drømmeferie?

 

-Anna Gilberg

 

 

 


halvt år allerede


Plutselig har det gått et halvt år, det har godt så utrolig fort! Jeg føler jeg ble kjent med Nikolai for bare noen måneder siden.Dette halve året har vært det beste noensinne etter at jeg møtte Nikolai. Han har gjort dagene mine så mye bedre, han har alltid fått meg til å smile uansett hva og har alltid vært der for meg. Jeg kan ikke takke han nok for alt han gjør for meg, hver minste lille ting betyr så utrolig mye. Jeg gleder meg så utrolig mye til alt det tullet vi skal oppleve sammen og ihvertfall til sommerferien. Men det får jeg fortelle mer om senere, for det blir litt av en tur ;-)

håper alle får en super tirsdag!


verdens herligste gutt

-Anna Gilberg

 

Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015


Mitt navn er Anna Gilberg, og jeg er ei jente på 16 år fra Lillehammer som tar livet som det faller seg.

gratisdesign av Ginabf


Legg meg til som venn

Norske blogger

hits