Trening i senga

♡ ♡ ♡

Hei alle sammen, vedder på at du tenkte dirty med en gang du leste overskriften, fysj skam deg. Men nei der tar du feil du trenger faktisk ikke stå opp for å trene, for det finnes mange gode trenings øvelser du kan gjøre i senga. Jeg trodde ikke på det selv med en gang eller noen gang tenkt på det. Helt til jeg prøvde det selv, ble faktisk mer sliten enn når jeg gjør det på en matte. Utrolig overraskende, du burde prøve!

Her har du noen gode trenings øvelser du kan gjøre før du legger deg eller før du står opp:

Sug inn magen: 

Da ligger du på ryggen med beina godt plantet i madrassen, så puster du dypt inn og sug magen så langt inn mot navlen som mulig. Så prøver du å senke nedre delen av ryggen inn i madrassen ved bruk av kjernemuskatluren, og dette gjentar du ti ganger.

Helt vanlige sit-ups:

Da vil jeg anbefale å ha en pute under nedre delen av ryggen, sånn at du beskytter korsryggen mot belastning.

Liggende "sykling"

Da legger du deg flat med hele kroppen på madrassen, bøy knærne halvveis opp til brystet mens hendene er godt plantet ned i madrassen, så presser du med hendene. Senk ett og ett beint i en syklende bevegelse. Når du gjør denne øvelsen kan du også ha armene bak hode for å få en sit-ups lignende posisjon, mens du bøyer ett og ett kne imot  motsatt albue.(Her burde du også ha en pute under korsryggen for å få litt av belastningen)

Planken

Planken er virkelig en øvelse dere burde prøve i senga, den blir enda tyngre mens du på holde balansen. 

Rull og strekk

Sitt rett opp i senga med beina bøyd og presset sammen (føttene skal ligge flatt på madrassen) Så strekker du armene forover mot knærne med håndflaten vendt nedover. Så lar du overkroppenrulle sakte nedover mot madrassen, stopp når du er halvveis nede (hold armene i samme posisjon hele tiden) Så roterer du overkroppen sakte til høyere, stopp igjen når du er halvveis. Når du har gjort det strekker du høyere arm og fingre bak ryggen diagonalt og roterer overkroppen og armene tilbake til midten og rull opp igjen. Gjenta øvelsen flere ganger på samme side.


 

-Anna Gilberg

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMitt navn er Anna Gilberg, og jeg er ei jente på 16 år fra Lillehammer som tar livet som det faller seg.

gratisdesign av Ginabf


Legg meg til som vennhits