Gult er kult

♡ ♡ ♡

Hei, veldig mange har nok allerede hørt om den 5 år gamle gutten Seth. For dem som ikke vet det sitter han nå på sykehuset med en sykdom, han har desverre ikke immunforsvar og blir syk av alt alt for fort. Han sitter på romme sitt på sykehuset og der må han dessverre være. Seth elsker tre ting mer enn noe annet og det er brann mann sann, dyrepatruljen og fargen GUL. Og når jeg sier gul mener jeg det virkelig. Hans store ønske er at alle skal ha på seg noe gult den 27. mars for å vise hvor mange som bryr seg. Hvis du legger et bildet av deg eller flere med noe gult på og tagger #wearyellowforseth. Så vil mammaen og pappaen hans skrive ut absolutt alle bildene og henge det opp på romme hans så han får en gul inspirasjons vegg. 

Jeg skal gå med noe gult og håper virkelig du gjør det også, bare tenk hvor mye det vil bety for han,at til og med folk fra Norge bryr seg. Og hvor kult er det vel ikke at han får et bildet av deg på veggen og ser at akkurat du bryr deg. 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMitt navn er Anna Gilberg, og jeg er ei jente på 16 år fra Lillehammer som tar livet som det faller seg.

gratisdesign av Ginabf


Legg meg til som vennhits