Tips som funker for meg

♡ ♡ ♡

Jeg vil fortelle noen rare men smarte tips som funker for meg, kanskje funker de for deg å? 

Så hvorfor ikke prøve?

♦Ta på leppomade før du legger deg, for eksempel lypsil eller carmex. Da våkner du opp med fuktige lepper istedenfor helt tørre som gjør vondt. 

♦Hvis du tegner på bryna og er litt usikker på om de er på lik linje eller like i hele tatt så ta på deg briller eller solbriller, da får du en linje og ser fort om dem er like eller helt forskjellige. Nå er ikke øyenbrynene tvillinger men søsken, så de blir aldri helt like uansett.

♦Hvis du skal legge deg siden det begynner å bli seint men du er helt lys våken, så vil jeg anbefale deg å spille på mobilen hvor du må fokusere mye for, da tenker du mye og blir fort sliten, eller så blir du bare irritert for at du ikke får det til, hehe.

♦Jeg føler at etter jeg begynte å sove uten bh så har puppene mine vokst mye fortere, men det kan godt hende det bare er meg haha..

♦Når du bruker sminkeservietter til å fjerne sminke vil jeg anbefale å vaske ansikte med vann etterpå uansett, for huden blir ikke helt ren av en liten rens fra en sminkeserviett. Jeg så stor forskjell på huden min.

♦Hvis du har utrolig fettete hud og sminken blir ekkel og glinsende utover dagen vil jeg du skal prøve en nok så spesiell rens du kan lage, du blander sitron, avokado og eggehvite og smør det som en ansiktsmaske i ansiktet. Jeg fant tipset på en inspirasjons side og det funket faktisk for meg, utrolig!

♦Sliter du med kviser eller nupper i panna vil jeg du skal drikke masse vann. Jeg drakk veldig mye vann i en periode og jeg så stor forandring!

♦På vinteren skrumper leppene ofte sammen siden det er så kaldt. Da vil jeg du skal prøve en leppeskrubb, der du blander sukker og olivenolje. Så skrubber du leppene som gjør dem mye mer fyldigere og fine.

Hva synes du? har du kanskje prøvd noen av de før?
-Anna Gilberg 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMitt navn er Anna Gilberg, og jeg er ei jente på 16 år fra Lillehammer som tar livet som det faller seg.

gratisdesign av Ginabf


Legg meg til som vennhits