Dream vacation

♡ ♡ ♡

Jeg har alltid hatt forskjellige drømmer om hvor jeg vil reise i fremtiden. Jeg vil oppleve ting , se ting og smake på nye ting. Jeg har til og med nå funnet meg et lite glass hvor jeg har limt på en lapp som det står ''paradise'' på og begynt å spare penger. For hvis man virkelig vil noe burde man allerede begynne å svare sånn at du kan sette deg ordentlig inn i det og faktisk gjøre det. Jeg har alltid hatt lyst til å gjøre noe skikkelig sykt og samtidig bare hatt lyst på en slapp ferie på en fin strand. Jeg vil vise dere noen av de stedene jeg har mest lyst å dra til og har bestemt meg for at jeg skal dra til før jeg dør.  

Australia 

Australia er en av de fineste plassene jeg kunne tenkt meg å dra til. Der har dem alt jeg vil oppleve i fremtiden på bare et land. De har alt fra hvite strender, til byer der du aldri får nok av shopping eller hoppe i strikk fra et høyt fjell. Dem har mange utrolige dyr som finnes akkurat der som jeg kunne tenke meg å dra på safari og se. Los Angeles 

Los Angeles er det stedet jeg kunne dratt med en hel jentegjeng, shoppet til jeg falt sammen, bare tatt alt som det faller seg og bare hatt det utrolig gøy. Jeg ville sett alle de kule byene med alle lysene og fargene. Dratt på tivoli og tatt helt syke karuseller. Jeg ville ikke tenkt på at jeg skulle bruke pengene lurt, men heller kjøpt det jeg hadde lyst på. 


Thailand 

Thailand må være en av de vakreste stedene jeg noen gang har sett. Strendene, hotellene og vannet, rett og slett alt er vakkert i det landet. Når jeg kommer til Thailand vil jeg ta et dykkerkurs så jeg kunne svømt under vann og se på fisker med alle regnbuens farger, tenk for en opplevelse det hadde blitt. Tatt med seg undervannskamera og tatt masse kolossale bilder. 

Paris 

 

Paris er jo selvfølgelig kjærlighetens by. Der vil jeg dra meg kjæresten min og bare nyte noen herlige dager, se på museer, dra på forskjellige attraksjoner eller spise masse god mat på en fin restaurant. Også er jo kjæresten min fra Frankrike og det blir jo ekstra topp. 


Alpene

Alpene er en tur jeg kunne tenkt å dra på sammen med kjæresten min, han går swat linja så han er veldig god på ski, triks og sånt, så kanskje han kunne lært meg noe? Jeg vil reise til Alpene og se de flotte fjellene og naturen, stå på ski i solen og bare kose meg sammen med Nikolai. Tenk på alt du kan se og ta bilder av der da! 

Hva er din drømmeferie?

 

-Anna Gilberg

 

 

 


2 kommentarer

Karina Sofie

24.03.2015 kl.17:40

Kan anbefale Australia! Men der bør man være ganske lenge når man først er der, så man får resit mye rundt i landet :)
Mange fine steder :) Jeg har lyst til å dra til Australia jeg også :) Ha en kjempe fin dag videre :)

Skriv en ny kommentarMitt navn er Anna Gilberg, og jeg er ei jente på 16 år fra Lillehammer som tar livet som det faller seg.

gratisdesign av Ginabf


Legg meg til som vennhits