blogglyst

♡ ♡ ♡

Hei bloggen, eller næmmen er det deg igjen bloggen. Neida jeg kan vel si at bloggingen gikk veldig dårlig for meg forrige gang. Men jeg får alltid den lille blogglysten med en gang etter på, så jeg skal prøve igjen for 18372 gang. Det er ikke sikkert jeg blogger flere ganger om dagen eller hver dag i det hele tatt, men det kommer veldig an på om jeg har tid eller har lyst. Så ja hehe her er jeg.

 

På tirsdag dro jeg og kjæresten til Oslo for å se på Nicki Minaj konsert og sove på hotell, en skikkelig kjæreste tur. Vi var fremme i Oslo rundt halv 12. Vi gikk litt rundt i oslo's gater får å se litt rundt og for å shoppe selvfølgelig, man drar vel ikke til Oslo uten å ha shoppet noe?? Etter å ha gått noen timer sjekket vi inn på Thon Hotel Opera hvor vi også skulle hente billettene. Vi la oss på hotellrommet og slappet av før vi skulle dra. Når klokken nærmet seg seks gikk vi til Oslo spektrum for å se Nicki. Jeg har gledet meg så utrolig mye til denne konserten, når vi sto i kø for å komme inn hadde jeg nesten mark i rumpa siden jeg var så spent. Og når vi først snakker om rumpe, når Nicki først kommer til Oslo må man selvfølgelig dra for å se på rumpa hennes, var faktisk en av grunnene til hvorfor jeg dro og fordi hun er ei rå dame selvfølgelig. Men hallo!! har dere sett den rumpa eller? den var søren meg enda større i virkeligheten, trodde faktisk ikke at den var så stor. men nok snakk om rumper, etter en vellykket konsert la vi oss på hotellet og sov til rundt 9. Senere spiste vi en kjempe god frokost på hotellet og så tok vi toget hjem til triste lillehammer..

Jeg kjøpte selvfølgelig noen godsaker når jeg var i Oslo som jeg er veldig fornøyd med.

hva syns dere?

Fra UFF 95,-


Fra Monki 150,-


Fra Skopunkten 249,-


Fra Skopunkten249,-


Fra Skopunkten 299,-

-Anna Gilberg


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMitt navn er Anna Gilberg, og jeg er ei jente på 16 år fra Lillehammer som tar livet som det faller seg.

gratisdesign av Ginabf


Legg meg til som vennhits